Nieuw te Diepenbeek op de Steenakkerstraat!


Rustig gelegen, energiezuinige nieuwbouwwoning met 4 slaapkamers

Deze in aanbouw zijnde halfopen woning ligt op een hoekperceel van 3a 74ca. Het naastgelegen wandel-/fietspad en het gebrek aan passage van autoverkeer langs de zijgevel biedt extra wooncomfort.Het perceel maakt deel uit van een jonge verkaveling die rustig, doch centraal gelegen is, tussen Hasselt en Genk, in de onmiddellijke omgeving van scholen, winkels, horeca, enz. en vlot bereikbaar dankzij de nabijheid van invalswegen en de E313.De woning heeft een oppervlakte van maar liefst 222,52m2, verdeeld over 3 bouwlagen. Het gelijkvloers bestaat uit een inkomhal met gastentoilet, een praktische berging en een ruime living met open keuken. Op het eerste verdiep liggen een tweede toilet, een tweede berging, een badkamer en 3 volwaardige slaapkamers. Onder de nok van het dak bevindt zich een 2e badkamer, een technische ruimte en een 4e slaapkamer.Het design van de woning is strak en modern met zwart aluminium buitenschrijnwerk, gevelmetselwerk in wildverband met zwarte dunbedmortel, zwarte platte dakpannen en dakranden, weggewerkte afvoergoten en zwarte zonnepanelen (met een vermogen van 3800 Wp).De woning is bijna energie neutraal (BEN).Dankzij het verlaagd E-peil (≤ E20) kan er 100% korting genoten worden op de onroerende voorheffing gedurende 5 jaar (zie https://www.energiesparen.be/korting-op-onroerende-voorheffing-voor-nieuwbouwwoningen-met-verlaagd-e-peil).De centrale verwarming op aardgas bestaat uit vloerverwarming in de volledige woning met een hoogrendementsgaswandketel.Het huis is voorzien van een ventilatiesysteem D met warmterecuperatie.De zonnepanelen zijn voorzien van een hybride omvormer voor een plug-and-play installatie voor een thuisbatterij.Alle ruimtes worden riant uitgerust met stopcontacten, lichtpunten en lichtschakelaars. De tuin wordt eveneens van stroom voorzien, tot de aansluiting van een eventuele laadpaal toe. In elke slaapkamer worden UTP/Coax kabels gelegd voor internet en digitale televisie.De woning wordt casco afgewerkt, d.i. met inbegrip van de technieken, chape en stucwerk, zonder de eind/binnenafwerking en tuinaanleg.


Meest recente posts

Ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

in de kijker

ONROEREND GOED TOT UW DIENST

Onroerend Goed adviseert correct, adverteert gericht en verkoopt vlot. Naast makelaardij bestaan de kerntaken van onroerend goed uit aankoopbegeleiding, vastgoedexpertise en juridisch advies.

Ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

IN DE KIJKER

Onroerend goed tot uw dienst

Onroerend Goed adviseert correct, adverteert gericht en verkoopt vlot. Naast makelaardij bestaan de kerntaken van onroerend goed uit aankoopbegeleiding, vastgoedexpertise en juridisch advies.